Sammakkolammentie 12 70200 Kuopio

Valmistumisvuosi
2011
Asuntomäärä
57
Keskimääräinen käyttövastike ja alkuperäinen asumisoikeusmaksu/m2
10,03 €
399,67 €
Huoneistotyypit ja -määrä
  • 2h (43,5-51 m²) 50 asuntoa
  • 3h (69 m²) 7 asuntoa

Kiinteistön tiedot

Talo sijaitsee upeassa Puijonlaaksossa vain parin kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Alueella on monipuoliset palvelut: lääkäripalvelut, kirjasto, kauppoja, pankkeja ja kampaamoja. Myös liikuntamahdollisuudet ovat erinomaiset.

Pilvilinna on 8-kerroksinen hissillinen kerrostalo. Talossa on saunaosasto, talopesula, kuivaushuone ja huoneistokohtaiset varastotilat. Asukastoimintaa on yhteisessä asukastilassa Poutapekassa, jossa voi tavata naapureita, suunnitella yhteistä toimintaa, lukea päivän lehden ja käyttää tietokonetta.

Huoneistojen seinät ovat vaaleiksi maalatut. Huoneistojen lattiat ovat laminaattia. Vaate- ja eteiskomeroiden rungot ovat melamiinipintaisia. Eteiskalusteen ovet ovat tehdasmaalattua mdf-levyä, makuuhuoneiden ovet ovat melamiinipintaisia. Keittiökalusteet ovat tehdas- ja vakiovalmisteisia melamiinilevyrunkoisia kalusteita ja niiden ovet ovat tehdasmaalattua mdf-levyä. Keittiön työpöytätasot ovat laminaattipintaisia. Keittiössä on jääkaappi-pakastin, 4-levyinen liesi valurautalevyillä, joissakin huoneistoissa keraaminen taso. Keittiössä on varaus astianpesukoneelle sekä paikka mikroaaltouunille. Pesuhuoneen/wc:n seinät ja lattia ovat laatoitetut, pesuhuoneessa on mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa on lasitettu parveke, paitsi huoneisto A1, jossa on kattamaton asuntoterassi. Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia.

Vastikkeeseen sisältyy DNA:n 10 M taloyhtiölaajakaista. Talossa on keskitetty ilmanvaihto- ja lämmöntalteenottojärjestelmä. Talo on liitetty kaukolämpöön.

Bussipysäkki sijaitsee aivan Pilvilinnan vieressä, josta pääsee hyvin keskustaan.