Sammakkolammentie 12 70200 Kuopio

Valmistumisvuosi
2011
Asuntomäärä
57
Huoneistotyypit ja -määrä
  • 2h (43,5-51 m²) 50 asuntoa
  • 3h (69 m²) 7 asuntoa

Kiinteistön tiedot

Talo sijaitsee upeassa Puijonlaaksossa. Alueella on monipuoliset palvelut: lääkäripalvelut, kirjasto, kauppoja, pankkeja ja kampaamoja. Myös liikuntamahdollisuudet ovat erinomaiset. Kaupungin keskustaan on matkaa pari kilometriä.

Pilvilinna on 8-kerroksinen hissillinen kerrostalo. Talossa on saunaosasto, talopesula, kuivaushuone ja huoneistokohtaiset varastotilat. Yhteisessä asukastila Poutapekassa voi tavata naapureita, suunnitella yhteistä toimintaa ja käyttää tietokonetta.

Huoneistojen seinät ovat vaaleiksi maalatut, lattiat ovat laminaattia. Vaate- ja eteiskomeroiden rungot ovat melamiinipintaisia. Eteiskalusteen ovet ovat mdf-levyä, makuuhuoneiden ovet ovat melamiinipintaisia. Keittiökalusteet ovat melamiinilevyrunkoisia ja niiden ovet ovat mdf-levyä. Keittiön työpöytätasot ovat laminaattipintaisia. Keittiössä on jääkaappi-pakastin, 4-levyinen liesi valurautalevyillä, joissakin huoneistoissa keraaminen taso. Keittiössä on varaus astianpesukoneelle sekä paikka mikroaaltouunille. Pesuhuoneen/wc:n seinät ja lattia ovat laatoitetut, pesuhuoneessa on mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa on lasitettu parveke, paitsi huoneisto A1, jossa on kattamaton asuntoterassi. Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia.

Vastikkeeseen sisältyy DNA:n 10 M taloyhtiölaajakaista. Talossa on keskitetty ilmanvaihto- ja lämmöntalteenottojärjestelmä. Talo on liitetty kaukolämpöön.

Bussipysäkki sijaitsee aivan Pilvilinnan vieressä, josta pääsee hyvin keskustaan.