Horsmakuja 2 01300 Vantaa

Valmistumisvuosi
2012
Asuntomäärä
64
Keskimääräinen käyttövastike ja alkuperäinen asumisoikeusmaksu/m2
11,55 €
498,08 €
Huoneistotyypit ja -määrä
  • 1h (44,5-45 m²) 11 asuntoa
  • 2h (40-55 m²) 42 asuntoa
  • 3h (61-80,5 m²) 11 asuntoa

Kiinteistön tiedot

Tikkurila on Itä-Vantaan keskus, jossa on erittäin hyvät palvelut. Kävelyetäisyydeltä löytyy useita kauppoja, ravintoloita sekä kulttuuripalveluita. Terveyskeskus ja pääkirjasto sijaitsevat lähistöllä, samoin uima-, keila- ja jäähallit. Tiedekeskus Heureka on myös kävelymatkan päässä.

Pumpulilinnassa on kaksi 6-kerroksista hissillistä asumisoikeustaloa, joissa on yhteensä 64 esteetöntä huoneistoa, yksiöistä kolmioihin. Talot valmistuivat vuonna 2012. Talossa on myös asukastila Tupanen, pesutupa ja kuivaushuone sekä pieni kuntosali ja kaksi talosaunaa sekä yhteinen ulkoiluvälinevarasto.

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut. Kaapistojen ovet ovat maalattua MDF-levyä. Lattia on muovimattoa. Keittiössä on jää-pakastinkaappi, 4-levyinen liesi valurautalevyillä, varaus astianpesukoneelle ja paikka mikroaaltouunille. Pesuhuoneen/wc:n seinät ovat laatoitetut, lattia on muovimattoa. Jokaiseen asuntoon kuuluu lämmin varastokomero. Osaan huoneistosta kuuluu oma sauna ja kaikissa huoneistoissa on lasitettu parveke. Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia.

Vastikkeeseen sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Talossa on koneellinen keskitetty tulo-poistoilmanvaihtojärjestelmä lämmön talteenotolla. Talo on liitetty kaukolämpöön. Kylmässä autohallissa on 27 sähköpistokkeellista autopaikkaa sekä pihalla on neljä avopaikkaa.

Liikenneyhteydet Tikkurilasta on hyvät, asemalle matkaa on noin kilometri. Tikkurilassa pysähtyvät pohjoiseen menevät junat. Helsingin keskustaan nopeimmilla junilla matka kestää 15 min. Junien lisäksi Tikkurilasta on hyvät bussiyhteydet Helsinkiin ja Vantaalle.