Helatehtaankatu 2 00700 Helsinki

Valmistumisvuosi
2010
Asuntomäärä
48
Keskimääräinen käyttövastike ja alkuperäinen asumisoikeusmaksu/m2
11,27 €
508,60 €
Huoneistotyypit ja -määrä
  • 1h (39 m²) 4 asuntoa
  • 2h (47,5-57 m²) 34 asuntoa
  • 3h (65-71 m²) 10 asuntoa

Kiinteistön tiedot

Malmi on kuin pikku kaupunki Helsingin kaupungin sisällä. Malmin keskustasta löytyvät kaupat, ravintolat sekä kunnalliset palvelut. Malmilla on lisäksi uimahalli, kirjasto sekä kulttuuria tarjoava Malmitalo.

Ormuslinnassa on asuntoja yhteensä 48. Kaikissa huoneistoissa on oma sauna ja parveke. Talo on valmistunut vuonna 2010. Talossa on pesutupa ja kuivaushuone sekä yhteinen ulkoiluvälinevarasto. Asukastila Salongissa voi tavata naapureita, suunnitella yhteistä toimintaa ja käyttää tietokonetta. Kesäisin oleskelupihalla on mahdollista grillata.

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut. Kaapistojen ovet ovat mdf-levyä, työtaso laminaattia. Lattia on laminaattia. Keittiössä on jää-pakastinkaappi, 4-levyinen keraaminen turvaliesi, varaus astianpesukoneelle ja mikroaaltouunille. Kaikissa huoneistoissa on oma sauna ja parveke. Pesuhuoneen/wc:n seinät ovat laatoitetut, lattia on joko laatoitettu tai muovimattoa. Pesuhuoneen ja saunan lattiassa on lattialämmitys. Jokaiseen asuntoon kuuluu lämmin varastokomero. Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia.

Vastikkeeseen sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Yhtiössä on keskitetty tulo-poistoilmanvaihtojärjestelmä, jossa on poistoilman lämmöntalteenotto. Talo on liitetty kaukolämpöön. Maksulliset autopaikat (32 kpl) sijaitsevat viereisen talon autohallissa, tallissa tai katoksessa.

Liikenneyhteydet Malmilta ovat hyvät, Malmin juna-asema sijaitsee noin 500 m Ormuslinnasta ja matka-aika junalla Helsingin keskustaan on 20 minuuttia. Malmilta kulkee myös useita busseja.