Iltamantie 7 05810 Hyvinkää

Valmistumisvuosi
2013
Asuntomäärä
Keskimääräinen käyttövastike ja alkuperäinen asumisoikeusmaksu/m2
13,32 €
454,39 €
Huoneistotyypit ja -määrä
  • 2h (40-45 m²) 16 asuntoa
  • 3h (62,5-68,5 m²) 12 asuntoa

Kiinteistön tiedot

Hyvinkää on kotoisa, luonnonläheinen ja kehittyvä 46 000 asukkaan kaupunki. Palvelut ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet tarjoavat paljon mahdollisuuksia vapaa-aikaan. Lähellä on useita eri erilaisia ulkoilualueita, kaksi golfkenttää ja Sveitsin laskettelurinne. Lisätietoja kaupungin sivuilta hyvinkaa.fi.

Martinkartanossa on kaksi 4-kerroksista hissillistä asumisoikeustaloa, joissa on yhteensä 28 asuntoa, kaksioita ja kolmioita. Talot valmistuivat vuonna 2013. A-talon talopesulassa on pyykinkuivauskaappi, kuivausrumpu ja mankeli. B-talossa on pyykinkuivaushuone. Taloissa on yksi yhteinen talosauna, yhteinen ulkoiluvälinevarasto ja asukastila ”Asukastupa”, jossa voi tavata naapureita, suunnitella yhteistä toimintaa, lukea päivän lehden ja käyttää tietokonetta.

Huoneistojen seinät ovat vaaleiksi maalatut. Kaapistojen ovet ovat vaaleaa MDF-levyä. Lattia on muovimattoa. Keittiössä on jääkaappipakastin ja 4-levyinen turvaliesi valurautalevyillä, varaus astianpesukoneelle ja paikka mikroaaltouunille. Pesuhuoneen/wc:n seinät ja lattia on laatoitettu keraamisella laatalla. Pesuhuoneessa on lattialämmitys. Jokaiseen asuntoon kuuluu lämmin varastokomero ja parveke. Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia. Talo on savuton, joten huoneistoissa, parvekkeilla ja yleisissä tiloissa tupakointi ei ole sallittu.

Vastikkeeseen sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Talossa on koneellinen keskitetty ilmanvaihtojärjestelmä. Talo on liitetty kaukolämpöön. Ulkona on 28 sähköpistokkeellista autopaikkaa.

Martista pääsee Hyvinkään Rautatieasemalle bussilla numero 5. Myös Helsinkiin pääsee kätevästi junalla ja linja-autolla.