Kivensilmänkuja 10 00920 Helsinki

Valmistumisvuosi
2010
Asuntomäärä
38
Keskimääräinen käyttövastike ja alkuperäinen asumisoikeusmaksu/m2
13,21 €
444,82 €
Huoneistotyypit ja -määrä
  • 2h (41,5-51,5 m²) 34 asuntoa
  • 3h (69 m²) 4 asuntoa

Kiinteistön tiedot

Myllypuro on Itä-Helsingin asuinalue, joka on metsäinen, kallioinen ja väljästi rakennettu. Ostarilla on paljon eri liikkeitä, päivittäistavarakauppoja, apteekki, ravintoloita sekä kirjasto. Alueella on paljon ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia, mm. monitoimihalli Liikuntamylly sekä Myllypuron liikuntapuisto. Myös lähellä sijaitsevassa Seniorikeskuksessa on paljon erilaista toimintaa.

Talo on 5-kerroksinen yksiportainen hissillinen kerrostalo. Suurin osa huoneistoista on kaksioita, kolmioita on neljä. Yhteensä talossa on 38 asuntoa ja se valmistui vuonna 2010. Talossa on kaksi saunaa, jotka ovat ylimmässä kerroksessa ja niissä on oma kattoterassi. Mamsellinkartanossa on myös pesutupa, kuivaushuone, yhteinen ulkoiluvälinevarasto sekä asukastila Porinapaikka, jossa voi tavata naapureita, suunnitella yhteistä toimintaa ja käyttää tietokonetta.

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut. Vaate- ja eteiskaapistojen ovet ovat mdf-levyä ja keittiön kaapin ovet laminaattia. Lattia on laminaattia. Keittiössä on jää-pakastinkaappi, 4-levyinen turvaliesi, varaus astianpesukoneelle ja paikka mikroaaltouunille. Pesuhuoneen/wc:n seinät ovat laatoitetut, lattia on laatoitettu tai muovimattoa, asuntojen väliovet ovat liukuovia. Yhdessä pihatason asunnossa on oma parvekemainen piha, muissa asunnoissa on tilava parveke, joka on mahdollista lasittaa. Jokaiseen asuntoon kuuluu lämmin varastokomero. Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia.

Vastikkeeseen sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Yhtiössä on huoneistokohtainen lämmön talteenotto (tulo ja poisto). Talo on liitetty kaukolämpöön. Maksulliset autopaikat sijaitsevat pihakannen alla pohjakerroksessa, josta on esteetön yhteys porraskäytävien hisseille.

Liikenneyhteydet Myllypurosta ovat hyvät. Metroasema sijaitsee parinsadan metrin päässä ja matka metrolla Helsingin keskustaan kestää noin 20 minuuttia.