Valakuja 4 02770 Espoo

Valmistumisvuosi
2011
Asuntomäärä
50
Keskimääräinen käyttövastike ja alkuperäinen asumisoikeusmaksu/m2
13,75 €
396,88 €
Huoneistotyypit ja -määrä
  • 1h (36,5 m²) 5 asuntoa
  • 2h (41,5-58 m²) 39 asuntoa
  • 3h (63-83,5 m²) 6 asuntoa

Kiinteistön tiedot

Kiltakartano sijaitsee Espoon keskuksessa, jossa ovat myös Espoon kaupungintalo, valtuustotalo ja virastokeskus. Alueen kaupallinen keskus on Espoontorin ja Entressen kauppakeskuksien muodostama kokonaisuus aseman vieressä. Entressessä on kirjasto, Keski-Espoon uimahalli sekä liikuntahalli. Kauppakeskuksessa on lukuisia kauppoja ja ravintoloita.

Kaksiportaisessa hissillisessä kerrostalossa on yhteensä 50 huoneistoa ja se valmistui vuonna 2011. Talossa on pesutupa, kuivaushuone, kuntosali, sauna sekä yhteinen ulkoiluvälinevarasto. Asukastila Kiltatuvassa voi tavata naapureita, suunnitella yhteistä toimintaa, lukea päivän lehden ja käyttää tietokonetta.

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut. Kaapistojen ovet ovat maalattua MDF-levyä. Lattia on laminaattia. Keittiössä on jääkaappi-pakastin, keraaminen liesi, varaus astianpesukoneelle ja paikka mikroaaltouunille. Pesuhuoneen/wc:n seinät ja lattia ovat laatoitetut, pesuhuoneessa on lattialämmitys. Osassa huoneistoista on oma sauna, kaikissa on joko lasitettu parveke tai terassipiha. Jokaiseen asuntoon kuuluu lämmin varastokomero. Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia.

Vastikkeeseen sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Yhtiössä on keskitetty ilmanvaihtojärjestelmä (tulo-poistokone). Talo on liitetty kaukolämpöön. Kylmässä autohallissa on 27 sähköpistokkeellista autopaikkaa.

Liikenneyhteydet Espoon keskukseen on hyvät. Espoon asemalla pysähtyy rantaradan lähijunavuoroja. Linja-autovuoroja on lukuisia: Helsingin keskustaan pääsee useilla vuoroilla Finnoontien, Leppävaaran, Länsiväylän ja Turunväylän kautta. Sisäisiä linjavuoroja on Jorviin, Kivenlahteen, Leppävaaraan, Nuuksioon, Soukkaan ja Tapiolaan.