Capellan puistotie 5 00540 Helsinki

Valmistumisvuosi
2013
Asuntomäärä
45
Keskimääräinen käyttövastike ja alkuperäinen asumisoikeusmaksu/m2
15,75 €
624,77 €
Huoneistotyypit ja -määrä
  • 2h (31-63 m²) 40 asuntoa
  • 3h (86 m²) 5 asuntoa

Kiinteistön tiedot

Kalasatama sijaitsee Helsingin uudella merellisellä asuinalueella Kalasataman Sörnäistenniemellä. Alue on rakenteilla vielä vuosia: lähistölle nousee asuin- ja toimistotaloja, hotelli, myös liikenneyhteydet paranevat. Kalasataman rantoja ja kanavia kiertää pitkä rantapromenadi. Alueella on tällä hetkellä Kalasatamapuisto, terveys- ja hyvinvointikeskus, metroaseman yhteydessä kauppakeskus Redi ja useita ravintoloita. Kevyenliikenteen väylää, Isoisän siltaa pitkin pääsee kulkemaan Mustikkamaalle. Voit lukea klikkaamalla tästä lisätietoja alueesta.

Vuonna 2013 valmistuneessa talossa on 45 asuntoa, kaksioita ja kolmioita. Talossa on sauna, pesutupa, kuivaushuone ja yhteinen ulkoiluvälinevarasto. Joissakin asunnoissa on oma sauna. Yhteinen korttelipiha on kaikkien korttelien talojen käytössä.

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut ja kaapistot ovat tehdasvalmisteisia kalusteita, ovet ovat MDF-levyä. Lattia on mattalakattua tammiparkettia. Keittiössä on jääkaappi-pakastin, 4-levyinen liesi valurautalevyillä, varaus astianpesukoneelle ja paikka mikroaaltouunille. Pesuhuoneen/wc:n seinät ja lattia ovat laatoitetut. Pesuhuoneessa on lattialämmitys (sähkö). Osassa huoneistoja on oma sauna. Jokaiseen asuntoon kuuluu lämmin varastokomero. Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä ja jokaisessa on lasitettu parveke. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia. Talo on savuton, joten huoneistoissa, parvekkeilla ja yleisissä tiloissa tupakointi ei ole sallittu.

Vastikkeeseen sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Yhtiössä on koneellinen huoneistokohtainen ilmanvaihto (tulo- ja poistokone). Talo on liitetty kaukolämpöön. Maksulliset pysäköintipaikat ovat talon pohjakerroksessa, autohallissa.

Liikenneyhteydet Kalasatamaan ovat vielä muodostumassa. Perille pääsee metrolla, metroasemalta kävellen matkaa on noin 700 metriä.